Minimalny koszt zamówienia wynosi 10 zł. Prosimy wybrać jeszcze jakiś produkt.
Zapomniałeś jak brzmiało Twoje hasło? Wybierz przycisk ODZYSKAJ HASŁO i wyślemy Ci wiadomość z tymczasowym hasłem na podany przy rejestracji adres mailowy. Jeśli po upływie 15 minut nadal nie widzisz w folderze skrzynki odebranych maili naszej wiadomości sprawdź foldery SPAM i WIADOMOŚCI SPOŁECZNOŚCIOWYCH.
Jeśli nie dotarł mail z tymczasowym hasłem skontaktuj się z nami mailowo.
UWAGA! NOWE KONTO BĘDZIE AKTYWNE TYLKO PO PODPISANIU UMOWY STAŁEGO KLIENTA ORAZ PO POPRAWNEJ WERYFIKACJI DANYCH PRZEZ ADMINISTRATORA.
Kwas piekarski zwany potocznie, choć niepoprawnie „zakwasem” jest połączeniem trzech składników: mąki żytniej, wody i czasu. Właściwa temperatura i ilość składników, odpowiednie otoczenie i cierpliwość umożliwiają fermentację bakteryjną (mlekową) mieszaniny. Namnażanie się bakterii kwasu mlekowego nadaje kwasowi piekarniczemu charakterystyczny zapach a pieczywu, z niego wyprodukowanemu, smak i wyjątkowe właściwości. O tym, dlaczego warto jeść pieczywo wypieczone na bazie kwasu piekarskiego przeczytają Państwo w zakładce „jesteś tym co jesz”.
https://kalamariotes.gr/-/shiowla/
https://gidapp.bangkok.go.th/cibma/-/situstoto/
https://cockneyrejectsofficial.com/
https://www.perpus-kotasabang.net/-/mega4d-toto/
http://imard.edu.vn/-/slotgacor/
http://www.laoredcross.org.la/-/slotdana/
https://proinsuranceblog.com/-/mega4d/
https://certapropainterscomplaints.com
https://kofcwhiteakeragency.com